Sponsorer

Vi kommer langt med ildsjeler, men det er også helt nødvendig med tilførsel av midler for å kunne tilby gode nok forhold for lovende spillere. Så vi inviterer bedrifter i hele Stavanger området til å delta!

Det er mange forskjellige måter å bidra på og her har vi samlet nyttig informasjon. Vi vil gjerne understreke at alle detaljene må avtales direkte, så dette er bare eksempler og en konkret avtale må utarbeides mellom oss og sponsoren(e).

Det er mange klubber som bruker oss som en formidler av tjenester og ikke minst for å få hjelp til å få sponsormidler. Så vi har mange muligheter til å sikre at din sponsoravtale blir den summen du/dere ønsker å tilby og med et eller flere håndball lag som passer deg og din bedrifts profil.

Merker på draktene

Alle, fra lagene i de laveste aldersgruppene og opptil senior lagene, bruker egne kampdrakter. Det er mulig å få festet logoer og andre merker på disse draktene, mot at man bidrar med en sum.

Ønsker din bedrift å sponse et lag, så ta kontakt så vi kan finne det rette laget for å fremme din bedrifts verdier og nå målgruppen. Det er mulig å støtte flere forskjellige lag, i forskjellige aldersgrupper.

Gratis utstyr og kampanjematerial

Håndballspillere trenger mye forskjellig utstyr slik som vanlig treningstøy, treningsbagger, drikkeflasker og annet utstyr. Å ha logoen sin på slikt utstyr sikrer god eksponering ettersom dette er utstyr som spillerne tar med seg overalt og som er svært synlig.

Vi har også lagt opp til muligheten for å dele ut gratis reklame slik som flasker, sticker og mye annet som kan deles ut til fans på kamper.

Gevinster og lodd-trekninger

Lokal butikker, matvarebutikker og andre kan bidra med gevinster til en av de mange loddtrekningene som vi arrangerer gjennom året. Vi når svært mange personer når vi går rundt og selger lodd.

Våre loddbøker viser tydelig hvem som har bidratt med premier og våre loddbøker blir alltid møtt med entusiasme. Folk i Stavanger er engasjerte i håndball lagene og tar gjerne lodd.

I mange tilfeller så setter vi også opp egne, store plakater hvor vi viser hva som loddes ut og hvor prisene kommer fra.

Andre måter?

Vi er alltid åpne for nye og kreative løsninger når det kommer til å finne gode sponsorløsninger. Kom gjerne med egne ideer og egne tanker rundt dette så vi kan tilby en skreddersydd løsning for akkurat din bedrift så du når dine kunder.